Weer met de voetjes op de grond

Ge-fibo 20 november 2019

Weer met de voetjes op de grond

We zijn nu ondertussen weer een tijdje verder sinds ons avontuur in de Nederlandse bossen. Hoog tijd om eens terug te blikken op wat daar allemaal uit is voortgekomen. Het is op zijn minst al een mooie herinnering van een leuke tijd met het team op verplaatsing. Maar wij wilden niet dat het daar bij bleef. Er werden meerdere intensieve groepssessies gehouden en leuke teamactiviteiten georganiseerd, niet gewoon om de dagen te vullen, maar om echt naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren en met de neuzen in dezelfde richting te komen staan. En jongens, wat zijn we daarin geslaagd!

 

Een terugblik

Work like a pro, een totemisatie met een moment voor zelfreflectie, dat afgesloten werd met een kampvuur. Sport en spel om te ontspannen, de benen los te krijgen en even de gedachten te verzetten. En dan de DNA sessie, waarin we echt eens diep gingen, tot onze roots.

Want wie zijn wij nu eigenlijk? Waar staan wij voor? Wat is onze leidraad, niet alleen voor de relatie met onze klanten maar ook voor de werking en sfeer intern? En hoe vertaalt dit zich verder bij ons? Dit werd tijdens deze sessie via verschillende oefeningen, zowel fun als serieus, naar het oppervlak gebracht.

 

Proudly presenting

Het viel meteen op: de appels vallen hier niet ver van de boom. We hebben veel verschillende karakters en meningen en over sommige zaken wordt al eens gediscussieerd. Maar we trekken wel aan dezelfde kar, met hetzelfde doel en dezelfde visie in het achterhoofd. En dus…hier zijn we dan:

  • Positief
  • Vooruitstrevend
  • Toegankelijk
  • Betrouwbaar
  • Correct
  • Goedwillig
  • One team

Onze communicatie en omgang met klanten verloopt op een gekende, laagdrempelige manier. Wij zijn nabij en vooral qua mentaliteit een ‘open deur’. Liefst volgens onze dagstructuur, maar aanvaardbaar voor jou. Wij zijn ‘je makker’ waar je om raad vraagt en waar je op kan rekenen voor een goed gesprek met eerlijk advies. Je ‘Ge-fibro’. 

En ook al gaan we zoveel mogelijk voor ‘digitaal’, een persoonlijke aanpak en contact blijft centraal in ons verhaal.

 

Talk the talk, nu walk the walk

Heel fijn allemaal, die inzichten. Maar wat ben je er mee als dat enkel ergens neergepend staat als een leuk maar vaag concept. Wij voegen liever de daad bij het woord. Onze wekelijkse portie soep, het invoeren van een ‘foert’-dag, flexibeler werken, leuke events zowel met het team, als voor en met onze klanten… Er is zelfs al een masseur langs geweest om die nekjes weer soepel te doen rollen.

En dat is nog maar het topje van de boom. We hebben de smaak goed te pakken om vol trots naar buiten te komen. Dus houdt u nog maar steeds vast aan zijn takken, want er staat nog veel te gebeuren bij Ge-fibo!