Wie is Ge-fibo?

Boekhouden wordt vaak bestempeld als “saai” en “ingewikkeld”. En waarschijnlijk is dat soms ook wel zo…

Maar Ge-fibo wil aantonen dat het niet altijd zo hoeft te zijn. Bij ons staat een enthousiast team voor u klaar dat boekhouding en fiscaliteit begrijpbaar maakt voor u als ondernemer. Een persoonlijk contact staat daarbij centraal.

15 Mensen sterk
Dennis Geusens
Zaakvoerder

In 2005 beëindigde ik mijn studies accountancy & fiscaliteit met succes en startte ik bij Ge-fibo. Onderaan de ladder begonnen als stagiair, doorgegroeid naar dossierbeheerder en ondertussen sinds 2014 zaakvoerder.

Ik leid dagdagelijks alles in goede banen. Dit met maar 1 doel voor ogen: zorgen dat u de service krijgt die u verdient. Nieuwe klanten komen bij mij terecht voor een eerste gesprek.

In mijn vrije tijd ben ik het liefste bij mijn vrouw Veerle en onze 2 zonen Gil & Mik.  Bij zonnig weer vertoef ik graag op het strand of golfterrein. Ik kan ook genieten van een goede frisse pint en een lekker diner.

Marc Geerts
Boekhouder

Mijn carrière als boekhouder gaat inmiddels al 30 jaar terug in de tijd. In 1989 stond ik mee aan de wieg van Boekhoudkantoor Van den Heuvel & Geerts. In 2005 richtte ik Ge-fibo op.

Professioneel ligt mijn ervaring in het bijstaan van ondernemingen en eenmanszaken op boekhoudkundig en fiscaal gebied.

Als vader van 2 kinderen en inmiddels ook grootvader van 1 kleinzoon is mijn familie heel belangrijk buiten het werk. Daarnaast gaat mijn vrije tijd naar paardenfokkerij en reizen.

Ken Ansoms
Boekhouder

Ik werk sinds 2012 bij Ge-fibo na 9 jaar ervaring bij een ander boekhoudkantoor. Ik voorzie boekhouding van A tot Z. Mijn studies? Graduaat Accountancy-Fiscaliteit.

Ik specialiseer mij in alles wat digitaal is of kan. Voor mijn part: alles in de cloud! Efficiëntie is voor mij meer een levenswijze dan een eigenschap.

Buiten het werk ben ik vader van 3 kinderen, een notoir gadgetman en avonturier. In mijn vrije tijd kan je me wel eens tegen het lijf lopen op een obstacle run, maar even goed op een bierproeverij.

Ines Van Looveren
Boekhouder

Ik werk bij Ge-fibo sinds 2007. Ik begon destijds met alles te verwerken qua boekhoudingen, aankoopfacturen, verkoopfacturen, financieel. Gaandeweg is dit uitgebreid tot afwerken van balansen, vennootschapsbelastingen berekenen, personenbelasting berekenen, opvolgen BTW-aangiften, etc. In de tussentijd behaalde ik ook mijn titel van erkend boekhouder.

In 2016 stapte ik in het huwelijksbootje. Ik ben mama van een zoon en twee plusdochters. Mijn vrije tijd gaat dus vooral naar het huishouden. Ik maak wel tijd vrij om carnaval te vieren.

Astrid Zaman
Boekhouder

Na mijn opleiding accountancy-fiscaliteit op Karel de Grote Hogeschool ben ik in 2014 meteen begonnen bij Ge-fibo als voltijds dossierbeheerder.

Naast het inboeken en afsluiten van balansen zorg ik ook mee voor de btw-aangiften, vennootschapsbelasting, het aangeven van roerende voorheffingen, vereffeningen en klanten die met Exact Online werken.

Ik zou mezelf omschrijven als een dierenvriend en een punctueel, ordelijk, gemotiveerd en leergierig persoon.

Zo loop ik momenteel ook stage voor het BIBF en volg ik de Postgraduaat Tax & Accountancy Management.

Daarnaast ben ik ook leiding en zit ik in het bestuur van KLJ Vlimmeren.

 

Tim De Kock
Boekhouder

Nadat ik afstudeerde in Accountancy-Fiscaliteit bij Karel De Grote begon ik in 2016 bij Ge-fibo. Mijn taken bestaan uit input van aan –en verkoopfacturen, uitbreiding naar btw-aangiftes, fiscale afsluitingen, jaarrekeningen, vennootschapsbelasting, fiscaal advies. In de toekomst werk ik naar mijn BIBF toe.

Ik omschrijf mezelf als een stipte en stressbestendige persoon.

Mijn vrije tijd gaat vooral naar sport, films en boeken.

 

Gaëlle Smeets
Boekhouder

Ik begon in 2016 bij Ge-fibo. Als dossierbeheerder begeleid ik klanten van a tot z. Ik ben zeer gedreven in mijn werk, heb oog voor detail en luister naar uw wensen.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek. Op sportief vlak doe ik aan yoga en sportklimmen. Mijn vakanties breng ik door aan rotsmassieven. Daar is een ideaal evenwicht tussen rust, schoonheid van de natuur en klimmen.

Wim De Keulenaer
Boekhouder

Na mijn studies boekhouding en fiscale wetenschappen het ik ervaring opgedaan in verschillende fiduciaires.

Geboren en getogen in Kapellen vind ik het een groot voordeel om dicht bij huis te kunnen werken en heb dan ook niet getwijfeld wanneer de kans zich voordeed bij GE-FIBO.

In het kantoor probeer ik mijn steentje bij te dragen met mij kennis en investeer ik mijn tijd in opleidingen om mij verder te specialiseren en bij te blijven met de nieuwigheden.

In mijn vrije tijd vindt u mij terug bij mijn favoriete club ‘ the great old’, daarnaast gaat mijn interesse uit naar amusement en quality time… theater, comedyshows, concerten of gezellig samenzijn met vrienden en familie….

Robin De Bock
Boekhouder

Ik ben met trots de jongste versterking van het team! Mijn vrienden beschrijven me als iemand die altijd vriendelijk, behulpzaam en leergierig is.

Kort na mijn stage bij Ge-fibo, behaalde ik mijn diploma Accountancy-Fiscaliteit. Om mijn kennis over de praktijk nog extra aan te scherpen, volg ik momenteel ook nog het postgraduaat Tax & Accountancy Management in avondschool. In de toekomst zou ik graag nog mijn titel willen behalen bij een van de beroepsinstituten, zodat ik U later ook persoonlijk van A tot Z kan bijstaan op financieel vlak.

Ik ga met een glimlach door het leven en ben in mijn vrije tijd het liefst van al omringd door mijn vrienden. Tijdens de weekends duik ik, naast mijn boeken, ook regelmatig de fitness in om mezelf volledig in het zweet te werken.

Jan Wouters
Boekhouder

Na ervaring opgedaan te hebben in enkele andere kantoren, startte ik in 2019 bij Ge-Fibo. Ik heb een digitale mindset en probeer ondernemers te ontlasten met hun boekhoudkundige en financiële zaken zodat zij zich kunnen bezig houden met hun core business. Fiscale optimalisatie zie ik als een leuke uitdaging.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten of een pintje te gaan drinken!

Eline Mertens
Dossierbeheerder

Na 2 jaar stage bij Ge-fibo werd ik vast aangenomen in 2013. Ik ben bezig met onthaal en telefonie en doe ook vanalles rond de opstart en wijzigingen van vennootschappen en eenmanszaken. Daarnaast doe ik ook de verwerking van boekhouding in Yuki alsook enkele andere boekhoudkundige en administratieve taken.

Mijn vrije tijd gaat vooral naar sport, ik speel volleybal in competitieverband.

Sophie Geerts
Dossierbeheerder

Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Ge-fibo, eerst deed ik 4 jaar vakantiewerk en nu werk ik 4/5, op woensdag ben ik thuis. Ik sta in voor onthaal, telefonie en begeleiding bij het opstarten van een zaak. Ik verleen ook algemeen advies en doe een deel administratie.

Naast het werk hou ik me bezig met paarden, zowel competitie (jumping) als fokkerij en ik ben ook mama van 1 zoontje.

Sylvie Adriaenssens
Dossierbeheerder

Ik ben in 2011 het Ge-fibo team komen versterken. Ik hou mij vooral bezig met bouw relevante dossiers en internationale handel. Daarnaast doe ik ook taken zoals de jaarlijkse klanten-listings en intracommunautaire opgaves.

 

Ilse Scheynen
Loonadministratie

Ik werk sinds 2007 bij Ge-fibo. Loonadministratie is momenteel de hoofdtaak in mijn takenpakket. Ik ondersteun klanten bij opstart van een nieuw loondossier en het verdere verloop (nieuwe aanwervingen, ontslagen, …).  Ik ben tussenpersoon tussen u en het sociaal secretariaat SD Worx.

Sommige klanten zeggen me wel eens dat ze merken dat ik mijn werk zéér graag doe.  Fijn om te horen, want dat is toch ook een reden waar je het voor doet.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van koken en bakken. Voor mijn gezin en af en toe ook voor mijn collega’s. Voor het overige gaat mijn tijd vooral naar de was, de plas en hobby’s van 2 tienerdochters (tennis, rugby, voetbal) en man (tennis).  Ik probeer verder zeer gezond en toch een beetje sportief te leven.

Veerle van Dael
Interne organisatie

Als levenspartner van Dennis werd ik begin 2014 „ingelijfd” om het Ge-fibo team te versterken. Dat was niet evident met mijn achtergrond als interieur- en grafisch ontwerper, maar een weloverwogen beslissing die ik mij tot op de dag van vandaag niet beklaag.

Van boekhouden heb ik niet veel kaas gegeten. Ik hou mij voornamelijk bezig met de interne organisatie en het personeel. Van loonadministratie tot iedereen voorzien van koffie en koekjes… Dat is mijn taak. Ik boek ook verkopen en aankopen van ons eigen dossier en spring bij waar nodig voor de klanten.

Thuis geniet ik vooral van tijd doorbrengen met en het zien opgroeien van onze twee kinderen Gil & Mik. Eens goed gaan eten, een film of concert meepikken, een goed boek lezen en creatief toch af en toe mijn ei kwijt kunnen, zijn dingen waarvan ik deugd heb.