Wie zijn we?

Iedereen kent het stereotiepe beeld van de boekhouder. Wel, deze zal je bij Ge-fibo niet terugvinden. Een enthousiast team met een passie voor het vak, maar ook met een goede dosis energie en positiviteit, staat voor je klaar! Wij maken er onze missie van jou als ondernemer bij te staan in jouw boekhoudkundige, fiscale en financiële vraagstukken, op een zo digitaal mogelijke maar vooral persoonlijke en toegankelijke manier.
Zodat je je hierin altijd goed omringd voelt.

19 Mensen sterk
Dennis Geusens
Bestuurder

In 2005 beëindigde ik mijn studies accountancy & fiscaliteit met succes en startte ik bij Ge-fibo. Onderaan de ladder begonnen als stagiair, doorgegroeid naar dossierbeheerder en ondertussen sinds 2014 bestuurder.

Ik leid dagdagelijks alles in goede banen. Dit met maar 1 doel voor ogen: zorgen dat u de service krijgt die u verdient. Nieuwe klanten komen bij mij terecht voor een eerste gesprek.

In mijn vrije tijd ben ik het liefste bij mijn vrouw Veerle en onze 2 zonen Gil & Mik.  Bij zonnig weer vertoef ik graag op het strand, padel- of golfterrein. Ik kan ook genieten van een goede frisse pint en een lekker diner.

Robin De Bock
Bestuurder

Mijn carrière bij Ge-fibo startte in 2017, meteen nadat ik afstudeerde aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Tijdens mijn opleiding Accountancy-Fiscaliteit liep ik reeds stage op ons kantoor. Omringd worden door een team van experten ✅, werken in een dynamisch kantoor dat niet stilstaat ✅, met een leuke werksfeer ✅, dat waren allemaal zaken waar ik naar op zoek was bij mijn eerste job en meteen ook vond bij Ge-fibo!

 

Het beroep van de adviserende accountant-fiscalist staat (in tegenstelling tot het stereotype) absoluut niet stil, dat merkte ik al snel. Daarom besloot ik ook meteen om na mijn opleiding nog een extra postgraduaat Tax & Accountancy Management te volgen. Hierdoor kon ik mijn praktijkkennis nog verder aanscherpen en mezelf optimaal voorbereiden voor mijn examens om de beroepstitel van Erkend Fiscaal-Accountant bij het ITAA te halen. Sinds 2021 draag ik deze titel met trots en blijf ik steeds zoeken naar extra opleidingen om mijn kennis te verrijken in onze uiteenlopende vakgebieden. 📚

 

Binnen Ge-fibo fungeer ik als medebestuurder, als jouw dossierbeheerder van A tot voorbij Z en daarnaast ontvang ik jou graag op kantoor voor een (eerste) gesprek. 🤝 Ik denk actief mee en out of the box om jou als ondernemer bij te staan met gericht advies. 📈

 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst van al op stap met vrienden, sportief bezig (hardlopen, padel, …), maar daarnaast koppel ik niet minder graag het nuttige aan het aangename met lekker eten en drinken. 😋

Ken Ansoms
Klantadviseur

Ik werk sinds 2012 bij Ge-fibo na 9 jaar ervaring bij een ander boekhoudkantoor. Ik voorzie boekhouding van A tot Z. Mijn studies? Graduaat Accountancy-Fiscaliteit.

Ik specialiseer mij in alles wat digitaal is of kan. Voor mijn part: alles in de cloud! Efficiëntie is voor mij meer een levenswijze dan een eigenschap.

Buiten het werk ben ik vader van 3 kinderen, een notoir gadgetman en avonturier. In mijn vrije tijd kan je me wel eens tegen het lijf lopen op een obstacle run, maar even goed op een bierproeverij.

Ines Van Looveren
Klantadviseur

Ik werk bij Ge-fibo sinds 2007. Ik begon destijds met alles te verwerken qua boekhoudingen, aankoopfacturen, verkoopfacturen, financieel. Gaandeweg is dit uitgebreid tot afwerken van balansen, vennootschapsbelastingen berekenen, personenbelasting berekenen, opvolgen BTW-aangiften, etc. In de tussentijd behaalde ik ook mijn titel van erkend boekhouder.

In 2016 stapte ik in het huwelijksbootje. Ik ben mama van een zoon en twee plusdochters. Mijn vrije tijd gaat dus vooral naar het huishouden. Ik maak wel tijd vrij om carnaval te vieren.

Marc Geerts
Klantadviseur

Mijn carrière als boekhouder gaat inmiddels al 30 jaar terug in de tijd. In 1989 stond ik mee aan de wieg van Boekhoudkantoor Van den Heuvel & Geerts. In 2005 richtte ik Ge-fibo op.

Professioneel ligt mijn ervaring in het bijstaan van ondernemingen en eenmanszaken op boekhoudkundig en fiscaal gebied.

Als vader van 2 kinderen en inmiddels ook grootvader van 3 kleinkinderen is mijn familie heel belangrijk buiten het werk. Daarnaast gaat mijn vrije tijd naar paardenfokkerij en reizen.

Gaëlle Smeets
Klantadviseur

Ik begon in 2016 bij Ge-fibo. Als dossierbeheerder begeleid ik klanten van a tot z. Ik ben zeer gedreven in mijn werk, heb oog voor detail en luister naar uw wensen.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek. Op sportief vlak doe ik aan yoga en sportklimmen. Mijn vakanties breng ik door aan rotsmassieven. Daar is een ideaal evenwicht tussen rust, schoonheid van de natuur en klimmen.

Astrid Zaman
Klantadviseur

Na mijn opleiding accountancy-fiscaliteit op Karel de Grote Hogeschool ben ik in 2014 meteen begonnen bij Ge-fibo als voltijds dossierbeheerder. Daarnaast heb ik succesvol de Postgraduaat Tax & Accountancy Management afgerond.

Naast het inboeken en afsluiten van balansen zorg ik ook mee voor de btw-aangiften, vennootschapsbelasting, het aangeven van roerende voorheffingen, vereffeningen en klanten die met Exact Online werken.

Ik zou mezelf omschrijven als een dierenvriend en een punctueel, ordelijk, gemotiveerd en leergierig persoon.

Daarnaast ben ik ook leiding en zit ik in het bestuur van KLJ Vlimmeren.

Joyce Makhout
Klantadviseur

In 2015 behaalde ik mijn diploma Accountancy Fiscaliteit aan de Hogeschool. Daarnaast heb ik succesvol de Postgraduaat Tax & Accountancy Management afgerond. Inmiddels behaalde ik ook mijn titel als erkend Fiscaal-Accountant bij het ITAA. Je kan me omschrijven als een leergierige, punctuele en zorgzame persoon! In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, winkelen en af en toe de rust opzoeken in een goed boek en een glaasje wijn. Daarnaast ben ik een echt familiemens en spendeer ik graag veel tijd met vrienden en familie.

Wim De Keulenaer
Klantadviseur

Na mijn studies boekhouding en fiscale wetenschappen heb ik ervaring opgedaan in verschillende fiduciaires.

Geboren en getogen in Kapellen vind ik het een groot voordeel om dicht bij huis te kunnen werken en heb dan ook niet getwijfeld wanneer de kans zich voordeed bij GE-FIBO.

In het kantoor probeer ik mijn steentje bij te dragen met mijn kennis en investeer ik mijn tijd in opleidingen om mij verder te specialiseren en bij te blijven met de nieuwigheden.

In mijn vrije tijd vindt u mij terug bij mijn favoriete club ‘ the great old’, daarnaast gaat mijn interesse uit naar amusement en quality time… theater, comedyshows, concerten of gezellig samenzijn met vrienden en familie….

Steven Bogaers
Klantadviseur

Ik studeerde af in de richting Accountancy-Fiscaliteit aan KdG.
Na enkele jaren op interne boekhoudingen gewerkt te hebben ben ik terechtgekomen in “het boekhoudkantoor”.
Daar merkte ik dat alle aspecten ten volle aan bod komen wat tot nu nog altijd afwisselend en uitdagend blijkt.
Als een vis in het water kan ik ,met wat vertrouwen en toffe collega’s, zwemmen tussen de cijfers
om zo te proberen alle klanten zo optimaal mogelijk te helpen.
Naast boekhouding en 5 kinderen groot brengen ,probeer ik het beetje vrije tijd te vullen met wat te sporten, waarbij de nabespreking ook belangrijk kan zijn.

Maarten Lemmens
Klantadviseur

Ik startte mijn avontuur bij Ge-fibo eind 2020 na het succesvol afronden van mijn stage. Wat mij voornamelijk aantrok was het evenwicht tussen de teamsfeer en de verschillende doorgroeimogelijkheden dat ik ervaarde gedurende mijn stage.

Mijn dagelijkse planning bestaat uit gevarieerde taken zoals balansen voorbereiden, dagelijks de boekhouding verwerken en voorbereiden van verschillende dossiers. Stap per stap krijg ik de kans om te evolueren naar een volwaardige dossierbeheerder van A tot Z.

In mijn vrije tijd staat vooral voetbal centraal. Ook daar komt mijn oog voor detail, doelgerichtheid en het zijn van een echte teamplayer tot uiting. Verder ben ik ook een echt familiepersoon, is Ibiza mijn favoriete vakantiebestemming en ben ik steeds te vinden voor een hapje en een drankje met vrienden en/of mijn vriendin.

Ben Soares
Dossierbeheerder | Junior Klantadviseur

Na een succesvolle afronding van mijn stage bij Ge-fibo, ben ik nu volwaardig aan boord. Mijn opleiding aan Karel de Grote Hogeschool met specialisatie in fiscaliteit heeft me een stevige basis gegeven voor mijn rol hier.

Wat mij aanspreekt bij Ge-fibo is de dynamiek en de ruimte voor groei. Het vakgebied van de adviserende accountant-fiscalist staat nooit stil, daarom ben ik ook verder gaan studeren in de fiscale wetenschappen. Mijn voortdurend streven naar kennis stelt me in staat om jou als ondernemer optimaal te adviseren.

Muziek is mijn grote passie, gegroeid uit jarenlange ervaring op de muziekschool, waar ik zowel elektrische gitaar, klassieke gitaar als slagwerk onder de knie kreeg. Daarbuiten geniet ik van de occasionele concerten en festivals.

Ik kijk er naar uit om met mijn kennis en gedrevenheid bij te dragen aan de dienstverlening die je van Ge-fibo mag verwachten.

Patryk Karbowiak
Dossierbeheerder | Junior Klantadviseur

Mijn verhaal bij Ge-fibo begon in 2023 met mijn stage. Na deze leerzame periode heb ik niet getwijfeld en ben ik meteen aan de slag gegaan als dossierbeheerder. Met de hulp en ondersteuning van mijn geweldige collega’s word ik van A-Z opgeleid in de boekhoudingen en fiscaliteit van verschillende ondernemers. Mijn doel is om op lange termijn verder door te groeien binnen het kantoor.

In mijn vrije tijd neem ik regelmatig een duik in het zwembad, samen met mijn vriendin. Daarnaast speel ik ook gitaar en piano. Ten slotte geniet ik ervan om naar verschillende nieuwe liedjes te luisteren en/of games te spelen.

Ilse Scheynen
Dossierbeheerder

Ik werk sinds 2007 bij Ge-fibo. Loonadministratie was tot juni 2019 mijn hoofdtaak. Momenteel bestaat mijn takenpakket terug uit boekhoudkundige taken ter ondersteuning van mijn collega’s.

Sommige klanten zeggen me wel eens dat ze merken dat ik mijn werk zéér graag doe. Fijn om te horen, want dat is één van de grootste redenen waarvoor ik het doe.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van koken en bakken voor mijn gezin en af en toe ook voor mijn collega’s. Voor het overige gaat mijn tijd vooral naar de was, de plas en hobby’s van 2 tienerdochters (tennis, rugby, voetbal) en man (tennis). Verder probeer ik zelf zeer gezond en sportief te leven.

Sylvie Adriaenssens
Dossierbeheerder

Ik ben in 2011 het Ge-fibo team komen versterken. Ik hou mij vooral bezig met bouw relevante dossiers en internationale handel. Daarnaast doe ik ook taken zoals de jaarlijkse klanten-listings en intracommunautaire opgaves.

 

Eline Mertens
Dossierbeheerder

Na 2 jaar stage bij Ge-fibo werd ik vast aangenomen in 2013. Ik ben bezig met onthaal en telefonie en doe ook vanalles rond de opstart en wijzigingen van vennootschappen en eenmanszaken. Daarnaast doe ik ook de verwerking van boekhouding in Yuki alsook enkele andere boekhoudkundige en administratieve taken.

Mijn vrije tijd gaat vooral naar sport, ik speel volleybal in competitieverband.

Sophie Geerts
Dossierbeheerder

Ik ben sinds 2010 werkzaam bij Ge-fibo (hiervoor deed ik er ook al 4 jaar vakantiewerk). Voor velen zal ik een bekend gezicht of een bekende stem zijn aangezien ik samen met Eline het onthaal en de telefoon voor mijn rekening neem. Verder doe ik ook de opstartbegeleidingen en houd ik me bezig met de algemene administratie van/ voor onze klanten.

Naast het werk houd ik me bezig met mijn 2 zoontjes en ben ik actief in de paardensport en -fokkerij.

Celine Van de Graaf
Dossierbeheerder

Ik ben in 2013 mijn loopbaan gestart in de toeristische sector.
Na 2 jaar maakte ik de switch naar accountancy. Nu ben ik nog een toerist in mijn vrije tijd. Ik spreek dus nog steeds een vloeiend mondje Frans en Engels.
In drukke periodes hou ik altijd het hoofd koel. De dossiers van mijn klanten up to date houden is voor mij een must.
Ik geniet van de kleine dingen in het leven, maar ben ook een bezige bij want op zondag vind je mij als flexi-jobber terug in de bakkerij.

Wendy Van den Branden
Klantadviseur

Ge-fibo cultuur

De appels vallen hier niet ver van de boom. We hebben veel verschillende karakters en meningen en over sommige zaken wordt al eens gediscussieerd. Maar we trekken wel aan dezelfde kar, met hetzelfde doel en dezelfde visie in het achterhoofd.

Positief, Vooruitstrevend, Toegankelijk, Betrouwbaar, Correct, Goedwillig, One team!

Onze communicatie en omgang met klanten verloopt op een gekende, laagdrempelige manier. Wij zijn nabij en vooral qua mentaliteit een ‘open deur’. Liefst volgens onze dagstructuur, maar aanvaardbaar voor jou. Wij zijn ‘je makker’ waar je om raad vraagt en waar je op kan rekenen voor een goed gesprek met eerlijk advies. Je ‘Ge-fibro’. En ook al gaan we zoveel mogelijk voor ‘digitaal’, een persoonlijke aanpak en contact blijft centraal in ons verhaal.