Digitaal ondernemen

Digitaal

Zowat alles gebeurt steeds vaker online. Ook boekhouden en fiscaliteit zijn daar geen uitzondering op. Ge-fibo bereidt u graag voor op een digitale administratie. Wij geloven immers dat digitaal de toekomst is van onze sector en dus ook van uw onderneming.

We kunnen voorlopig niet helemaal rond de realiteit van vandaag. Er is nog heel wat papierwerk. Facturen bijhouden, rekeningen betalen, fiscale deadlines, … Een deel van dat werk komt momenteel ook op verschillende manieren en kanalen binnen. Van papieren facturen via post, digitale facturen via mail, etc. Voor ondernemers is de “boekhouding” dus een noodzakelijk, maar vooral tijdrovend kwaad.

Ge-fibo wilt met een digitale strategie ervoor zorgen dat u zich in de eerste plaats bezig kunt houden met uw omzet en groei van uw activiteiten. En dus veel minder met boekhouding.

Difibo

Daarom hebben we een aparte afdeling opgericht: Difibo. Wij zorgen voor online tools waarmee u samen met Ge-fibo uw hele administratie en boekhouding digitaal kunt voeren. Alles gebeurt online, zodat uw cijfers altijd up-to-date zijn. En u maakt tijd vrij om echt te ondernemen. Online boekhouden en ondernemen doen we onder andere samen met Yuki, dé tool voor moderne ondernemers en accountants.

Wat u nog moet doen? Gewoon uw documenten op regelmatige tijdstippen aanleveren. Wij doen de rest. Zo kunt u steeds uw actuele financiële stand raadplegen. En dat altijd en overal voor een vaste prijs.

De systemen zitten ook heel eenvoudig in elkaar. Met een beetje basiskennis van computers kunt u de administratie online doen. U kunt als ondernemer de juiste beslissingen nemen op basis van accurate en realtime cijfers. Voor ons als boekhouder is het dan weer een ideale manier om (proactief) advies op maat te verlenen.

ONZE PARTNERS