Opstartbegeleiding

Samen op weg naar uw eigen zaak

Een eigen zaak opstarten is een grote stap. Het wordt niet alleen een persoonlijke uitdaging voor uzelf. Ook alle formaliteiten die erbij horen zijn niet te onderschatten. Heeft u vragen over een nieuwe zaak of wilt u er concreet aan beginnen? Dan kunt u als starter op ons rekenen. Kom gerust eens bij ons langs. Het eerste gesprek is trouwens GRATIS en volledig vrijblijvend.

Of u nu kiest voor een eenmanszaak, een BV of andere bedrijfsvorm. Wij geven u steeds een volledige startersservice. Zo kunt u zich zo snel mogelijk concentreren op de activiteiten die u eigenlijk wilt gaan doen.

Volledige opstart

U heeft beslist om te starten. Dan komt er heel wat werk op de plank te liggen voor u daadwerkelijk uw activiteiten kan aanvatten. Uw bedrijf moet een zichtrekening hebben, u moet zich inschrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds. En vergeet ook de aanmelding bij de BTW-administratie niet en (indien nodig) uw vergunningen aan te vragen.

Als u een vennootschap wilt oprichten moet de notaris dan weer uw statuten opstellen. En zo gaat het nog wel even door. Wij bekijken samen met u welke stappen u moet zetten en helpen u daarbij.

Één aanspreekpunt voor alles

Door ons sterk partnership met Xerius en rechtstreeks toegang in hun online systeem kunnen wij zowat alles bij ons op kantoor in orde brengen. U hoeft dus niet van de ene instantie naar de andere te lopen. Een bezoek bij Ge-fibo en uw administratieve zaken komen helemaal in orde.

We wegen de voor- en nadelen af van eenmanszaak of vennootschap, helpen u met uw financieel plan, vervullen alle administratieve formaliteiten, vragen uw BTW-nummer aan en alle nodige vergunningen aan. Ook bij een overname of overdracht kunnen wij u gepast begeleiden.

Blijf dus niet zitten met dat plan om een eigen zaak uit te bouwen. Neem contact met ons op voor een eerste GRATIS en VRIJBLIJVEND gesprek.