Fiscaliteit & boekhouding

Boekhouder met vast tarief

Ondernemers hebben heel wat wettelijke, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Eigenlijk ben je die liever kwijt dan rijk. Het is vaak een heel tijdrovende opdracht om alles correct na te leven en de wijzigende regelgeving op te blijven volgen. Het houdt je alleen maar weg van uw (commerciële) activiteiten en de uitbouw van jouw vermogen. Daarom neemt Ge-fibo jouw volledige boekhouding aan. Dat gaat van het inboeken van facturen tot het opmaken van uw eindbalans.

Alle ondernemers welkom

En dat doen we voor iedereen. Van een kleinere eenmanszaak of BV tot uit de kluiten gewassen kmo’s. Startende ondernemers helpen we bovendien graag bij de oprichting van hun bedrijf.

Maar ook vrije beroepen en organisaties vinden de weg naar Ge-fibo. Je kiest zelf wat je ons toevertrouwt: de volledige boekhoudkundige verwerking, ondersteuning bij de boekhouding die je zelf verricht of opmaak van de jaarrekening en alle wettelijke bijlagen, dat maakt niet uit.

Wij bieden je een pakket op maat en dat steeds tegen een vaste prijs.

Intensieve opvolging

Wij volgen jouw bedrijf op de voet. En dat mag je vrij letterlijk nemen. We houden rekening met alle indicatoren van jouw onderneming. Het is volgens ons van cruciaal belang om mogelijke problemen tijdig te signaleren en jou met gericht advies, ondersteuning en concrete oplossing bij te staan.