Fiscaliteit & boekhouding

Boekhouder met vast tarief

Ondernemers hebben heel wat wettelijke, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Eigenlijk bent u die liever kwijt dan rijk. Het is vaak een heel tijdrovende opdracht om alles correct na te leven en de wijzigende regelgeving op te blijven volgen. Het houdt u alleen maar weg van uw (commerciële) activiteiten en de uitbouw van uw vermogen. Daarom neemt Ge-fibo uw volledige boekhouding aan. Dat gaat van het inboeken van facturen tot het opmaken van uw eindbalans.

Alle ondernemers welkom

En dat doen we voor iedereen. Van een kleinere eenmanszaak of BVBA tot uit de kluiten gewassen kmo’s. Startende ondernemers helpen we bovendien graag bij de oprichting van hun bedrijf.

Maar ook vrije beroepen en organisaties vinden de weg naar Ge-fibo. U kiest zelf wat u ons toevertrouwt: de volledige boekhoudkundige verwerking, ondersteuning bij de boekhouding die u zelf verricht of opmaak van de jaarrekening en alle wettelijke bijlagen, dat maakt niet uit.

Wij bieden u een pakket op maat en dat steeds tegen een vaste prijs.

Intensieve opvolging

Wij volgen uw bedrijf op de voet. En dat mag u vrij letterlijk nemen. We houden rekening met alle indicatoren van uw onderneming. Het is volgens ons van cruciaal belang om mogelijke problemen tijdig te signaleren en u met gericht advies, ondersteuning en concrete oplossing bij te staan.

Voor meer info

Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem snel contact met ons op. Het eerste gesprek is volledig gratis en vrijblijvend.

Contacteer Ons

Andere diensten