Voetjes van de grond

Van 23 tem 26 september gaan wij vanuit de hoogte een blik op onszelf werpen, om de bomen door het bos te kunnen blijven zien. Het is namelijk belangrijk de tak te buigen wanneer hij jong is en trouw aan onszelf en onze waarden te blijven. Vanuit die insteek zetten we even een stapje terug. Even met de voetjes van de grond en herbronnen, om ze daarna weer stevig neer te kunnen planten.

Een grondvest voor Ge-fibo

Wij willen de kat niet meer uit de boom kijken, dus hoog tijd om met het hele team die identiteit te benoemen en te definiëren. Ja, wij gaan volop voor digitalisatie, maar waar staan wij nog voor? Wat beschouwen wij als hoogste goed? Welke waarden dragen wij hoog in het vaandel? Waarvan willen wij nu eens echt geen voetbreed wijken? Back to the Ge-fibo roots, als het ware, want een boom die wil groeien, moet zijn wortels dieper uitstrekken!

Aan de vruchten herkent men de boom, dus leggen we de lat hoog. Het resultaat moet een waar “Ge-fibo grondvest” zijn waar we bij hoog en bij laag aan kunnen vasthouden. Om zo een boom van een accountancy-kantoor te worden, onze klantenrelaties naar een hoger niveau te tillen en met de ondernemers te blijven groeien. The sky is the limit!

Wat houdt dat nu concreet in?

Houd u vast aan de takken van de bomen, want Ge-fibo gaat hoog en droog en met de voeten omhoog een week lang de boom in. Dat mag je heel letterlijk nemen, want we werken (nóg een voordeel van onze digitalisering) en slapen die hele week vanuit een boomhut. De perfecte hang-out om via enkele workshops onszelf beter te leren kennen.

Maar de boom, euh…, boog moet ook niet altijd gespannen staan en het mag ook al eens wat minder serieus. Een ludieke uitdaging in het achterhoofd of een vraag die je ons al lang wil stellen? Challenge accepted! De beste inzendingen zullen een plekje in ons programma krijgen. Houd jullie dus zeker niet in, geen boom is te hoog! Bezorg ons je vraag of uitdaging en we gaan er mee aan de slag.

Daag ons uit!

Aan de grond genageld?

Benieuwd wat dat allemaal gaat geven? Houd zeker onze LinkedIn pagina en blog in het oog. Daar kan je ons de hele week op de voet volgen en leren uit welk hout wij nu eigenlijk gesneden zijn! Dat wordt hoogspanning alom!

Zo, nu zijn jullie ook op de hoogte!

Groeten van de voeten – Het Ge-fibo Team

Volg ons hoogte avontuur